Annonce:

Politiet om vanvidsbilist i ‘lille bil’: “Vi lod ham få et forspring”

Først forsøgte han at ryste politiet af på motorvejen, så vendte han om og over for rødt med 100 km/t.

Der skal lidt mere end ‘en lille personbil’ til for at ryste politiet af. Ikke desto mindre gjorde en 48-årig mand fra Østfyn forsøget natten til søndag. Altså på Midtjyske Motorvej, over Vejle og forbi et par rastepladser, før det gik galt i Kolding.

Anmeldelsen fik Østjyllands Politi kl.03.50, og da en patrulje fik øje på bilen valgte manden bag rattet blot at give den endnu mere gas. Vagtchef Jesper Duus beskriver over for Veje Amts Folkeblad jagten på bilisten som ‘vild’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bl.a. fordi mandens kørsel kostede en medkørende det ene sidespejl, da de to mødte hinanden og der ikke rigtig var plads. Flugtbilisten havde dog ikke opgivet forsøget på at ryste politiet af.

Af samme grund forsøgte han sig med en tur af motorvejen ved Vejle C-afkørslen efter Vejlefjordbroen. Hurtigt vendte han dog om igen og fortsatte med 100 km/t direkte over for rødt.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Nu stiger benzin og diesel IGEN i pris

Mandens vanvittige kørsel sluttede først, da han mistede herredømmet over bilen og kørte galt. Kort efter blev han anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsels samt vanvidsbilisme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Vagtchefen kaldte det efterfølgende ‘ikke ligefrem svært at følge med’. Samtidig beskriver han det dog som ‘held’ at ingen kom til skade.

– Han var kørende i en lille personbil, så patruljen havde ikke svært ved at eftersætte ham – og lod ham faktisk få et forspring undervejs for ikke at skabe pressituationer, siger Jesper Duus.

 


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler