31-årig frakendt kørekortet for noget mange gør – “Folk tænker ikke over det”

Foto: presse-fotos.dk

Politiet tror ikke, folk tænker over, hvor farligt det egentlig er.

Skraber du bilens forrude fri for sne i de barske vintermåneder, eller satser du på, at den nok går? Det sidste kan koste dig kørekortet. Det erfarede en 31-årig mand fra Skive for nylig.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I weekenden blev han stoppet med en tiliset forrude, og det koster altså lidt mere end en bøde, når politiet opdager den slags.

– Manden havde kun en meget lille sprække i forruden, som han kunne kigge ud af. Det svarer jo til, at man sætter en sort sæk på sin rude og klipper et lille hul i. Det duer selvfølgelig ikke, fortæller Niels Bach, der er politiassistent hos lokalpolitiet i Skive, til TV2.

Alene det forhold udløser en betinget frakendelse af kørekortet. Men det blev værre endnu for den 31-årige. På bilens bagsædet sad et barn nemlig uden sele.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Jeg tror ikke, folk tænker over, hvor farligt det egentlig er, men det bør man selvfølgelig gøre, siger politiassistent Niels Bach.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk