19-årig fløj forbi fotovogn: Måtte aflevere en andens Audi

Foto: presse-fotos.dk

Kørekortet måtte den unge mand også aflevere lørdag eftermiddag.

En 19-årig mand fra Jylland måtte lørdag aflevere både sit kørekort og en nyere Audi på Fyn, hvor han blev blitzet med 172 km/t. Han måtte køre 80 km/t.

Hastighedsoverskridelsen betyder, at den unge mand har gjort sig skyldig i vanvidskørsel, hvorfor Fyns Politi kunne tage bilen fra ham på stedet. Bilen ejer han dog ikke selv, men hvem den reelle ejer er, vil politikredsen lørdag ikke oplyse.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Tidligere chef har dårligt ‘nyt’ om Michael Schumacher

Den hurtige køretur foregik på Bubbelvej i Brenderup på Vestfyn, og den 19-årige fik faktisk lov til at køre videre. For først et par timer senere bankede ordensmagten på bilistens hoveddør hjemme i Jylland.

Fyns Politi oplyser, at den 19-årige ikke var påvirket under kørslen. Men det ændre ikke på, at han nu står til en meget lang periode uden kørekort, en fængselsstraf og en klækkelig bøde.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Foto: Fyns Politi

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk