Annonce:

17-årige Oscar har ikke kørekort – nu skal han køre over 200 km/t for Porsche

Det var lidt endnu, før 17-årige Oskar Kristensen må køre bil på egen hånd. I hvert fald på offentlig vej. På racerbanerne er sagen straks en anden, når den unge mand debuterer i Porsche Sprint Challenge Scandinavia.

Efter fire succesfulde afdelinger fører Porsche Denmark Racing stillingen i både kører- og teammesterskabet i GT4-klassen i Porsche Sprint Challenge Scandinavia.

Og når det danske motorsportsteam stiller op til femte afdeling på Gelleråsen Arena øst for Karlstad den kommende weekend, bliver det med et nyt ungt talent, som skal hjælpe til med at sikre nye point til holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Eventet på den 2,4 kilometer lange svenske racerbane bliver nemlig Sprint Challenge-debut for Oskar Kristensen, som stiller op for Porsche Denmark Racing for en enkelt afdeling.

Det er dog ikke første gang, den blot 17-årige racerkører sætter sig bag rattet i en Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport, da Kristensen allerede deltager i det europæiske GT4-mesterskab, hvor han kører for det tyske Porsche-team, Allied-Racing.

LÆS OGSÅ: Christian får ikke 25 år gamle veteranbiler – borgerforslag falder til jorden

– Jeg er vildt glad for at have fået muligheden for at teame op med Porsche Denmark Racing og deltage i Sprint Challenge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg er vant til langdistanceløb med kørerskifte i GT4 European Series, så det bliver spændende at prøve en sprintserie med korte løb, hvor jeg er alene om bilen.

– Idéen er opstået, fordi jeg tog min racerlicens sammen med Porsche Denmark Racing, og samarbejdet med teamet var rigtig godt. Jeg har imidlertid haft fuld fokus på min deltagelse i det europæiske mesterskab, men da jeg endelig fik mulighed for at stille op med holdet, slog vi til, lyder det fra Oskar Kristensen.

Femte afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia 2023 skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 18. august.

Mens weekendens to sprintræs afvikles lørdag den 19. august. Porsche Sprint Challenge Scandinavia afvikles i forbindelse med Porsche Carrera Cup Scandinavia og er en officiel mærkeserie under Porsche Motorsport.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Foto: A1 Work/PR

Annonce:

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler