Annonce:

17-årige Benjamins knallert er et rullende lokum: “Vi hygger bare”

Folk var ellevilde, da 17-årige Benjamin i første omgang satte sin noget særprægede ‘lokumsracer’ til salg. 

Hvis du synes, det er en privatsag at gå på toilettet, skal du ikke købe den ting, som 17-årige Benjamin Møberg Hansen fra byen Lindved tæt ved Vejle har til salg. Benjamin er nemlig leveringsdygtig i en knallert, der er kombineret toilet. En lokumsracer. Det skriver DBA Guide.

Knallertens sæde er erstattet af et toiletbræt, og ’handskerummet’ under sædet agerer derfor nu kumme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Beskyldt for nazi-reference: Dansk racerkører skifter startnummer

Knallerten appellerer derfor til de mennesker, der er så lidt bornerte, at de ikke bare er okay med at gå på toilettet for åben dør; de skal også være helt fine med at sidde på kummen midt i trafikken.

Sådan kom drengene på idéen
Når Benjamin kommer hjem fra skole, går han ofte i garagen med vennerne og nørkler med knallerter.

En dag investerede Benjamin i en invalideknallert, og selvom dét i sig selv fik knallerten til at skille sig ud fra mængden, pungede han også ud for et særdeles unormalt sæde: Et lokumsbræt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Foto: DBA Guide

– Vi havde kigget på knallerten et par dage før og grunden til, vi kom tilbage til den nogle dage efter og købte den, var, at vi tænkte, den kunne være sjov at ’drifte’ på. Drifte betyder, at man kører sidelæns på den, fortæller Benjamin flankeret af sin ven.

Men da knallerten var kørt fra Fyn, hvor sælgeren boede, og til Lindved, opstod en ny idé:

– Mine to venner og jeg hyggede os bare i garagen, og så synes vi, det kunne være sjovt at sætte et lokumsbræt på. Det var bare en idé, der kom til os. Vi købte brættet af vores ven for 30 kr., griner Benjamin.

Så populær er Benjamins knallert
Selvom der bliver brugt mange timer med råhygge i drengens garager, er det ikke altid til at se. For Benjamins knallert kunne i det første stykke tid ikke engang køre. Alligevel valgte han at sætte den til salg.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

LÆS OGSÅ: Nu begynder vildt forsøg: 2.500 danske bilister skal betale ny afgift

– Der var ret mange, der skrev på den. Jeg var overrasket over interessen. Der kom mange bud, og det fik mig til at tænke på, at det næsten var synd, at jeg ikke lige lavede den færdig, så den kunne køre, siger Benjamin.

Han hev sin lokumsracer af markedet og fik nørklet med mekanikken. I dag kan knallerten køre, og nu er køretøjet sat til salg. Kun 1.000 kr. dyre end den pris, Benjamin håbede at få for den, dengang motoren var ikke-duelig.

Derfor skal knallerten videre
– Jeg sælger knallerten, fordi jeg ikke rigtig har plads til den derhjemme. Jeg har nemlig i forvejen tre styks. Men når jeg bliver 18, vil jeg købe mig en bil, og så skal jeg jo ikke engang have tre knallerter, fortæller Benjamin.

Han har planer om allerede at gå i gang med kørekortet i god tid inden, fødselsdagen for hans 18 år oprinder, så han på lovlig vis på dagen må køre bil.

Det synes Benjamins forældre
– Mine forældre synes, det er et lidt dumt projekt, siger Benjamin og griner.

Annonce:


Men der er ingen tvivl om, at Benjamins forældre synes, det er hyggeligt, at han og vennerne mødes over karburatorer, møtrikker og fælge, når de hænger ud. Ja faktisk synes Benjamins far, det er så hyggeligt, når drengene hygger i garagen, at han nogle gange gæster dem:

– Min far plejer at gå med ud og kigge, når vennerne og jeg står og skruer på knallerterne, siger Benjamin.

Foto: DBA Guide

Annonce:

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler