Annonce:

15 kilometer om året siden 1986: Spritny Mercedes 190E til salg

Mercedes-modellen har ry for kunne køre i evigheder – men denne Stuttgart-stjerne har næsten ikke set asfalt trods sine 33 år på bagsmækken

Gamle Mercedes’er kører bare – i evigheder siges det. Lige denne bordeauxrøde 190E har dog ikke set meget asfalt, selvom det er 33 år siden, den blev bygget til at æde kilometervis af vejnettet i USA.

Faktisk er det kun blevet til 310 miles eller 499 kilometer siden 1986. Med lidt hurtig hovedomregning er det 15,12 kilometer om året siden bilen forlod fabrikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Til sammenligning betragtes en bil i Danmark som ny indtil de første 2.000 kilometer. Men hvorfor lige denne Mercer har stået stille så længe, melder historien intet om. Udover at bilen aldrig har været indregsiteret.

LÆS OGSÅ: EFTER 21 ÅR ER DET SLUT – AUDI AFLIVER TT’EREN

190E’eren er da heller ud af en specialproduktion, der kunne forklare ejerens lyst til at bevare den fabriksnye tilstand. Det er ingen 2.5-16 Evolution II eller 3.2 AMG.

Det her er bare en firedørs, mørkerød Mercedes med beige læderstue og automatgear koblet til en 2.3-liters benzinmotor med 136 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilen er dog på et tidspunkt fragtet tilbage over Atlanten, for sælgeren er tysk og bilen står i Tyskland med et prisskilt lydende på 49.900 euro i forruden. Den meget pæne stand kan muligvis forklares med ideel opbevaring. Af annoncen fremgår det nemlig også, at bilen har været opbevaret i et aircondition-kontrolleret rum.

Men for næsten 400.000 danske kroner kan du altså få meget andet spritny – som i 2019-ny – bil. Men fin er den, den gamle evighedsmaskine med stjerne i snuden.

 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler