Annonce:

14-årige Alba fra Roskilde vandt finaleløb – nu skal hun køre for Ferrari

14-årige Alba Hurup Larsen fra Roskilde vandt finalerunden i FIA Girls On Track – Rising Stars og bliver nu tilknyttet eftertragtet talentprogram hos Ferrari.

En ellers utopisk drøm er blevet til virkelighed for det 14-årige gokarttalent Alba Hurup Larsen, som har kæmpet sig igennem nåleøjet hos Ferraris talentprogram, Ferrari Driver Academy.

Den unge kvinde blev i sommer udvalgt til en shootout, FIA Girls On Track – Rising Stars sammen med syv andre hurtige kvindelige motorsportstalenter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Danskeren fortsatte til finalerunden, som blev afviklet i midten af november, og foruden krævende fysiske og mentale øvelser på Ferrari-fabrikken i Maranello, indebar denne træningscamp også to dages intens testkørsel i en Formel 4-racer på mærkets berømte testbane, Fiorano.

– Det er en vild nyhed, og jeg er utrolig stolt! Det har været et overvældende forløb at komme til Ferrari og få mulighed for at arbejde med så dygtige og professionelle mennesker.

LÆS OGSÅ: Racerkører indrømmer at have snydt Formel 1-hold

– Jeg har hele tiden haft i baghovedet, at en anden pige måske ville vinde, så derfor handlede det både om at gøre mit allerbedste og samtidig få en god oplevelse ud af det.

– Jeg har allerede nu lært en masse nye ting, og jeg glæder mig til alt dét, som skal ske. Et kæmpe tak til min familie og alle, som har støttet mig og bakket mig op, lyder det fra Alba Hurup Larsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For den bare 14-årige racerkører betyder sejren, at hun nu styrker sine bånd til Ferrari Driver Academy og Iron Dames og kan se frem til Formel 4-tests med det italienske topteam Prema Racing.

Det samme team som førte Charles Leclerc til et Formel 2-mesterskab og videre til Formel 1, og som i 2023 i øvrigt har haft den danske Formel 1-testkører Frederik Vesti på holdet.

– Jeg er slet ikke i tvivl om, at Alba har potentiale til at nå virkelig langt i motorsporten. Hendes udvikling har været imponerende, og hendes performance er nu anerkendt af nogle af de største i branchen.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

– Jeg er enormt glad på Albas vegne, og jeg glæder mig til at følge hende videre på hendes spændende rejse, lyder det fra Formel 1-kører Kevin Magnussen.


Annonce:

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler