Reklame:

12-årig i autostol stjal Hyundai og flygtede fra politiet

Den meget unge bilist måtte tage en autostol i brug for overhovedet at kunne styre bilen. 

En bare 12-årig dreng er blevet anholdt i New York City, efter at han sammen med en 16-årig veninde stjal en Hyundai Santa Fee. Kort efter tyveriet forsøgte de to at strikke af fra politiet.

Inden del 12-årige overhovedet kunne komme afsted, var han dog nødt til at tage en autostol i brug.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver New York Post.

Ifølge politiet blev bilen stjålet mandag morgen. Men det var først opad formiddagen omkring kl.11, at det lykkedes politiet at spore de to meget unge biltyve.

LÆS OGSÅ: Nu får Kevin Magnussen hjælp fra uventet kant

På grund af deres meget unge alder er det ikke meget, politiet vil sige om de to tyve, der efter en afhøring blev løsladt igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Jagten på dem stoppede dog først, da den 12-årige dreng mistede kontrollen og den store SUV og smadrede direkte ind i en mindre Hyundai Kona.

Begge er nu blevet sigtet for en lang række forhold. Udover tyveri venter der dem tiltaler for hensynsløs og farlig kørsel, når de ved en senere lejlighed skal møde i retten.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?