Reklame:

Nu får Kevin Magnussen hjælp fra uventet kant

Det var egentlig ikke sådan, fredagens kvalifikation faldt ud. Men nu har løbsledelsen alligevel fået nok. Det kommer Kevin Magnussens til gode.

Når der i morgen skal køres Formel 1-løb på Interlagos-banen i Sao Paulo, vil Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg allerede have fået en hjælpende hånd på gridden.

Flere gang i løbet af 2023-sæsonen har Formel 1-feltet nemlig haft svært ved at holde kø-reglerne i pitlane.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu har løbschefen fået nok. Derfor straffes tre kører forud for Brasiliens grand prix. Mercedes’ George Russell og begge Alpines kører rykkes to pladser tilbage forud for starten på løbet.

Det vinder især Kevin Magnussen på. Danskeren rykker nemlig frem til en startplads som nummer 12. Lige bag holdkammeraten Nico Hulkenberg.

LÆS OGSÅ: Politiet fik tæsk i landsretten – tog Michaels kørekort ulovligt

Det var ellers et Haas-hold, der efter kvalifikationen i fredags var helt på det rene med, at deres VF-23 ikke har farten på banen i Brasilien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg havde god fart på den anden omgang. Men jeg fik trafik fra en af Ferrarierne, hvilket var uheldigt. Når det er sagt, ved jeg ikke, om jeg ville have været hurtig nok til Q3.

– Men det ville have været en bedre omgang, sagde Kevin Magnussen efter kvalifikationen, hvor han endte som nummer 14 før strafrokaden.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?