Annonce:

Vrede bilister skærer nu fotofælder ned med vinkelslibere

Fleximan er ikke en person men en bevægelse af vrede bilister i Italien, der skærer landets fastmonterede fotofælder ned med vinkelslibere.

På italiensk går en vinkelsliber under navnet flessibile. Og det er efter dette navn, at en gruppe vrede bilister i det nordlige Italien nu kalder sig ‘Fleximan’.

Gruppen af bilister er dog ikke mere sammentømret, end at det tilsyneladende er tilfældige bilister, der bruger navnet ‘Fleximan’, når de skærer fotofælder ned i deres lokalområde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver avisen Corriere Della Sera.

Også blandt lokalbefolkningen er Fleximan-bevægelsens gerninger blevet bemærket. Rundt omkring i Italien er der sat plakater op, som hylder de anonyme personer.

LÆS OGSÅ: Advarer mod elbilmærker – “Mange vil forsvinde”

På de sociale medier hylder flere italienere også deres landsmænd for at skære fotofælderne ned. Nogle har endda lavet illustrationer af en ‘Fleximan’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Politiet har dog heller ikke kunnet undgå at bemærke bevægelsen. Og herfra lyder det, at man tager hændelserne meget seriøst.

I hvert fald tager politiet det så alvorligt, at man nu har sat dele af en specialenhed, som normalt jagter mafiaen, til at optrævle de anonyme fleximen.

Politiet hævder også allerede at have anholdt den første Fleximan. En 50-årig bygningsarbejder. Hvilken straf han risikerer, har politiet ikke sagt noget om.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Men ordensmagten understreger dog samtidig, at man er på jagt efter flere af bevægelsens ‘medlemmer’. Bl.a. via overvågningskameraer og nummerplade-genkendelsesteknologi.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler