Annonce:

Vrede bilister påkørte miljøaktivister i weekenden

Søndag eftermiddag rykkede både politi- og ambulancefolk ud til et trafikalt kaos omkring Københavns Lufthavn, hvor en række bilister fik nok af klimaaktivister.

Søndag eftermiddag fik utilfredsheden den mindre pæne side af en række bilister frem, da nogle klimaaktivister protesterede mod nogle privatfly i Købehavns Lufthavn.

Det skriver presse-fotos.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet blev nogle bilister så utålmodige, at de valgte at påkøre aktivisterne. Det drejer sig om mindst to bilister, lyder det.

Der skulle omvendt være tale, om at mindst én aktivist havde lagt sig ned på et stykke vej for at forhindre bilisterne i at komme forbi.

LÆS OGSÅ: Dum fejl kan koste danskere i elbiler over 10.000 kroner

Balladen fik politiet til at rykke ud og slæbe væk med aktivisterne. Politiet fik i første omgang besked, om at en fotograf var kommet til skade. Men det viste sig nu mest at være hans egen skyld, da han var faldet af sig selv.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den udlægning bekræfter vagtchef Dyre Sønnicksen over for presse-fotos.dk. Det er langt fra første gang, at bilister og klimaaktivister er kommet på kant med hinanden.

Faktisk er det alene i københavns-området sket flere gange i den seneste tid. De vrede aktivister har bl.a spærret motorvejstilkørsler og veje på Frederiksberg. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler