Annonce:

Volvo dropper flere navne til bestemte biler

Det kinesisk ejede mærke Volvo har fået et modelprogram, som efterhånden er så forvirrende, at selv cheferne kan se det. Derfor tager man nu konsekvensen.

Kinesisk-svenske Volvo luger nu ud i modelprogrammet. Det er dog ikke fordi nogle biler ryger ud. Men det bliver alligevel nemmere for kunderne at holde styr på.

For Volvo dropper nu helt ‘Recharge’-betegnelsen til sine hybrid- og helt elektriske modeller. Fremover bliver det eksempelvis bare til XC40 og C40 for henholdsvis hybrid og el-udgaven af den samme bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser det svenske mærke i en pressemeddelse.

Volvo dropper desuden T-betegnelsen. Den har indtil nu været at finde på biler med forbrændingsmotor i et forsøg på at hjælpe kunderne med at finde ud af, om de havde brugt penge på den helt store model eller en mere sølle udgave.

LÆS OGSÅ: Fartkontrollen på Storebæltsbroen virker ikke

Men T-betegnelsen mener mærket ikke længere at få brug for. I stedet holder de kinesisk-svenske fast i, at man senest i 2030 kun vil bygge elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Volvo er ikke de eneste, der på det seneste har fået en intern numerolog til at rydde ud og op i modelprogrammet. Mercedes sagde allerede sidste år, at man ville af med visse modelnavne. Læs mere om det her.

Læs flere artikler om nyt fra Volvo her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler