Mercedes vil af med denne model-betegnelse

Hovedargumentet er, at der alligevel ikke er nogen grund til at have den efter 2030.

Mercedes’ plan om at blive til et udelukkende elektrisk bilmærke i 2030, vil gøre mærkets EQ-navnestrategi, som de nuværende elbiler, kører rundt med overflødig. Der vil Mercedes også udfase brugen af EQ-mærkningen allerede næste år. Det hævder en kilde ifølge det tyske medie Handelsblatt.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Dømt vanvidsbilist rejste sig op – “Derfor køber jeg min Audi tilbage”

Torsdag i denne uge kunne mediet fortælle, at en unavngiven kilde med insider-viden hos Mercedes siger, at EQ-branding bliver helt unødvendig på den næste generation af mærkets elbiler. Og den forventes Mercedes allerede at rulle fra samlebåndene så tidligt som i 2024.

Hvorvidt det så betyder, at Mercedes helt dropper EQ-delen fra næste år, er endnu uvist. Men det er ifølge kilder meningen, at brandingen med tiden skal forsvinde, fordi tyskerne vil holde fast i “Klasse”-betegnelsen. Altså C-E,V og S-Klasse. Bare for at nævne nogle få.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk