Volkswagen giver T-Roc et ‘R’, 4Motion-træk og 300 hk

Volkswagens T-Roc kommer nu i en ‘R’-udgave. Den får 300 hestekræfter og samme blå farve som den første Golf R32

Om blot et par dage får den sin debut på Geneve Motor Show, og så lukker den et hul, Volkswagen mener, der er i SUV-markedet.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

VW T-Roc får tilføjet et R til sit modelnavn, og det betyder firehjulstræk og 300 hestekræfter fra en to-liters turbobenziner koblet til et syvtrins DSG-gear, der skal håndtere 400 newtonmeter.

Og det kommer den lille SUV til at nyde godt af. 0 til 100 kilometer i timen er ovre på 4,9 sekunder, og tophastigheden er på vanlig tysk manér elektronisk begrænset til 250 kilometer i timen.

Motoren er dog ikke det eneste nye ved T-Roc R. Undervognen er kommet tættere på asfalten, og bremserne inde under de 17″ fælge er doneret fra Golf R Performance Mk.VII.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

T-Roc R får også en launch control-funktion, og et ‘Race’-køreprogram der kan slå ESP-systemet fra, hvis det skal være rigtig sjov på noget baneasfalt.

Selv siger Volkswagen, at bilen, på de billeder vi har, stadig er et koncept. Dog et produktions-koncept. Hvilket betyder noget i retning af, at du kigger på den så godt som produktionsklare T-Roc R.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk