Annonce:

Voldsomme oversvømmelser lukker Audi-fabrik

En brandmand er død, flere har måttet flygte fra deres hjem og nu lukker Audi en fabrik ned efter voldsomme oversvømmelser i Tyskland.

En brandmand har mistet livet, og adskillige tyskere er flygtet fra deres hjem, efter voldsomme mængder regn i weekenden har forårsaget voldsomme oversvømmelser i nærheden af Ingolstadt.

Og nu har Audi måttet aflyse flere planlagte vagtskift på sin fabrik, fordi de ansatte ganske enkelt ikke kan komme på arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

De samlebånd, der ifølge nyhedsbureauet er ramt, sender Audi A3- og Q2-modeller ud på vejene. Det er anden gang inden for kort tid, at Audi må sætte produktionen i bero eller skrue kraftigt ned.

LÆS OGSÅ: Dansk BMW-virksomhed lukker værksted – alle er skredet

Men det skyldes dog ikke vind- og vejrforhold det hele. I øjeblikket kæmper den belgiske regering for at få mærket til at blive i landet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det selvom Audi har fyret 371 ansatte på sin fabrik i landet. Det skyldes dog en meget lille efterspørgsel på den bil, de ansatte bygger.

Før Belgiens premierminister Alexander De Croo mødtes med Audis ledelse i slutningen af april, fortalte han pressen, at produktionen på fabrikken er ‘sikret’. I hvert fald frem til 2027, hvor bilmærket har planer om at lade den nuværende Q8-model udgå.

Tilbage på Audi-fabrikken i Tyskland rammes man af oversvømmelser i en tid, hvor Tysklands regering advarer mod, at man vil kunne forbyde tyskerne at køre bil i weekenderne for at lade landet nå sine klimamål. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler