Annonce:

Vinduesviskeren på en Cybertruck opfører sig som spaghetti kogt i smadder

Out Of Spec Reviews fortæller som en af de første i detaljer om Teslas nye Cybertruck. Og ikke alt er lige godt på den nye pickup.

Tesla regner allerede i 2025 med at bygge 250.000 eksemplarer af Cybertruck. Det er mange biler med yderst tvivlsomme vinduesviskere.

I hvert fald efter at vi har set Out of Spec Reviews gå i detaljer med bilen. Og ikke mindst byggekvaliteten. Og i detaljer bliver der gået. Videoen er nemlig næsten to timer lang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En af de mest mærkelige detaljer på den i forvejen aparte pickup er vinduesviskeren. For det lader til, at Tesla har bestemt sig for, at Cybertruck skal have verdens største vinduesviskeren.

Viskerbladet kan uden problemer håndteres som spaghetti kogt helt i smadder. Faktisk opfører den enlige viskerarm sig sådan, så snart man løfter bare en smule i den.

LÆS OGSÅ: Kostede 3,4 milliarder kroner – kan ikke køre i frostvejr

Bevares, der skal altid være lidt bevægelse i et viskerblad. Men, det Tesla har gang i, virker mest af alt som om nogen har ombestemt sig i sidste øjeblik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilbage i 2022 havde prototypen af Cybertruck da også en helt anden – og frem for alt meget mindre – viskerarm og viskerblad. Det ses bl.a. på denne Instagram-video.

I det hele taget lader det til, at Tesla har skiftet mening flere gange. Altså lige på nær det at bilen altid kun har haft én viskerarm. I 2021 var både arm og viskerblad nemlig også gigantisk.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler