Annonce:

KONKURRENCE: Vind den fedeste kompressor

Det er mange gange lettere at have trykluft ved hånden, når du skal skrue bil derhjemme. Trykluft kan bruges til slagnøgler, blæsepistoler, luftpåfyldning, sandblæsning, lakering og meget andet.

Det er bare ret vigtigt med en ordentlig kompressor, der ikke er for lille. Så derfor sætter vi nu denne fede og kraftige Reno-kompressor med 4 hk motor på højkant til en heldig vinder på Boosted.dk. Den har en værdi af 9.200 kr. og leveres direkte til vinderen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vil du vinde? Så deltag i konkurrencen herunder med det samme! Konkurrencen slutter 30. juli 2017, og vinderen kontaktes direkte.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

[mc4wp_form id=”1176″]

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Du accepterer også, at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver aldrig dine oplysninger til tredjepart.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler