Annonce:

KONKURRENCE: Vind komplet Hydrive-rens af din bils motor

Når din bil soder til, kører den ikke så langt på literen, og motorgangen forringes. Det har folkene bag Hydrive udviklet et koncept til at bekæmpe. Med en speciel patenteret maskine, der benytter brint som rensemiddel fremfor kemiske produkter, bliver din motor renset på bare 20 minutter.

Du kan læse mere om Hydrive på hjemmesiden Hydrive.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Prisen for en rensning af en personbil er 899 kr., men deltag i konkurrencen nu, og så bliver du måske den heldige vinder af én af fem rensninger, vi udlodder lige her.

Vil du vinde en af de fede præmier? Så deltag i konkurrencen herunder med det samme! Konkurrencen slutter 31. december 2017.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

[mc4wp_form id=”1176″]

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Du accepterer også, at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

 

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler