Vildt uheld – Nissan GT-R hugger Tesla Model X midt over


Flere biler fik grumme skader, da en Nissan GT-R kørte over for rødt og huggede en Tesla over på midten

Ja, du læste rigtigt. I den amerikanske by Hallandale Beach i delstaten Florida delte en Tesla Model X sig i to, da den blev ramt af en Nissan GT-R, som kørte overfor rødt.

Til politiet og lokale medier har vidner på stedet beskrevet, hvordan Nissanen havde så meget fart på, at den umuligt kan have været opmærksom på den forankørende Tesla.


Da GT-R’eren rammer elbilens bagenden, deler Tesla`en sig på ret så spektakulær vis i to, beskriver vidner. Men her stopper det ikke.

LÆS OGSÅ: Billeder lækket – Golf GTI får 300 hk

Kræfterne fra sammenstødet sender bagenden af Tesla’en direkte over i en rød Mustang cabriolet. Det sammenstød stopper dog ikke den løbske bagenden, som fortsætter over i en Volkswagen Golf, før den ligger helt stille.

Heldigvis bliver ingen af de mange fodgængere på stedet ramt, rapportere flere medier.

Både fører og passager i Nissanen måtte efterfølgende en tur på sygehuset. Det forlyder, at føreren er sluppet nådigt fra ulykken, mens passageren måtte køres til et traumecenter. Begge forventes dog at overleve ulykken.

I Teslaen slap den mandelige fører, der var den eneste i bilen, på mirakuløs vis med mindre knubs fra det slag, der delte hans bil to.

Politiet har senere bekræftet, at man vil sigte GT-R-bilisten for at være skyld i ulykken.