Annonce:

Vil bygge flyvende bil, som skal i luften allerede næste år

Ordrebøgerne åbnes i fjerde kvartal af 2024. Og planen er, at Xpeng allerede fra næste år vil levere de første biler.

Xpeng præsenterer i disse dage intet mindre end en flyvende bil på CES-messen i Las Vegas, USA. Eller det vil sige, at man lader datterselskabet Xpeng Aeroht stå for det.

Land Aircraft Carrier hedder bilen. Og det er meningen, at ordrebøgerne allerede åbnes i slutningen af 2024. Leveringerne til de første kunder vil ske i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver mærket i en pressemeddelelse.

Xpeng forsikrer om, at bilen, der har hele seks hjul, allerede har gennemført alle ‘nødvendige’ tests i udviklingsafdelingen.

LÆS OGSÅ: Klimaaktivister piftede Tesla – “Din benzinsluger dræber”

Selve bilen vil være i stand til at transportere 5 personer rundt på vejene. Hvor mange der er plads til i det flyvende modul, er ikke oplyst. Det er prisen i øvrigt heller ikke.

Men Xpengs grundlægger He Xiaopeng har tidligere sagt, at bilen ville blive prissat i segmentet for biler til en 1 million kinesiske yuan. Det svarer til 1.063.000 danske kroner.

Xiaopengs ord faldt i 2021, da Xpeng sagde, at man ville have en flyvende bil klar i 2024. Hvilket næsten kommer til at passe.

En smule forsinkelse er ikke unormalt i bilindustrien. Siden 2020 er over halvdelen af alle nye bilmodeller blevet forsinket. Det skrev Motor1 kort inden nytår.

Se den vilde kreation fra Xpeng herunder, og læs mere om Xpengs spændende elbiler her: www.heyxpeng.com/dk


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler