Annonce:

Vil af med 20.000 elbiler: Erstattes af fossilbiler

Udlejningsfirmaet Hertz skiller sig nu af med 20.000 elbiler, blandt andet Teslaer, fordi bilerne er for dyre at reparere på.

Hertz melder sig nu i det kor af biludlejningsfirmaer, der skiller sig af med elbiler. Og mange af dem.

Sidste år meddelte konkurrenten Sixt, at man vil af med hele flåden af Teslaer, fordi de er for dyre at reparere på. Og nu siger Hertz det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Her skiller man sig i første omgang dog ‘kun’ af med 20.000 elbiler – og nogle af dem er Teslaer – fra firmaets flåde af udlejningsbiler i USA.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Bilmærke overvejer at vende tilbage til Europa

Bilerne skal erstattes af fossilbiler. Hertz siger selv, at det er høje omkostninger i forbindelse med reparationer af Teslaerne, der er den primære årsag til, at elbilerne nu ryger ud.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er ellers ikke mere end et par år siden, at Hertz fik en masse medieomtale, fordi man havde besluttet sig for at købe massivt ind hos Tesla og Polestar.

Faktisk blev der købt i tusindvis af nye elbiler. Hertz nåede dog aldrig op på de 100.000 Teslaer, som virksomheden i oktober 2021 fortalte, man ville købe. Og nu skal mange af dem altså videre på en lidt kedelig baggrund.

– Omkostningerne i forbindelse med trafikuheld og skader, primært forbundet med elbiler, forblev høje i det seneste kvartal, hvilket understøtter vores beslutning om at reducere antallet af elbiler, lyder det fra Hertz.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Lige nu har Hertz eksempelvis sat 400 brugte Teslaer til salg. Flere er dem har dog allerede kørt ganske mange kilometer.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler