Annonce:

VIDEO: Toyota tester Supra med BMW M3-motor

Der kan ikke være meget tvivl om, at Toyota er på vej med den hidtil vildeste Supra Mk. 5 til dato. BMW-teknikken får i den grad et hak opad.

Den seneste Supra er sådan set ‘bare’ en BMW i en anden indpakning. Det kan Toyota – uanset hvad japanerne siger – ikke løbe fra.

Der står BMW overalt på bilen, lige så snart man kigger bare lidt nærmere på den. Men hvor tyskerne er klar til at lægge søsterbilen Z4 i graven, er Toyota angiveligt frisk på endnu en Supra med BMW-teknik. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men altså ikke før den nuværende Supra har fået i hvert fald endnu en omgang. En Supra Mk. 5 baseret på M3 – muligvis fra coupéen M4 CSL-teknik – har længe været rygtet.

Og nu tyder alt på, at Toyota tester den på Nürburgring. Endda med manuelt gear. Hvis alt går som spået i diverse medier, vil den nye Supra-version være god for mindst 550 hestekræfter og 650 Nm.

LÆS OGSÅ: Ny lov har givet danske bilister 10.000 bøder på 6 måneder

Når det så er sagt, går der et vedholdende rygte, om at Toyota vil kalde en kommende elbil for Supra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det selvom Toyota har stået meget på, at elbilen er langt fra at være den eneste gangbare løsning, når det kommer til fremtidens transport.

 Til Fortune siger Toyotas øverste europæiske chef, Matt Harrison, ligefrem, at markedet for især brugte elbiler ikke eksisterer.

– Der er ingen efterspørgsel på brugte elbiler. De (brugte elbiler, red.) trækker virkelig ned, når man ser på, hvad det koster at eje bilen.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler