Annonce:

VIDEO: Rasende bilist ”Min nye Tesla blev leveret møgbeskidt og fuld af fejl”

Der kan siges meget om Tesla. Men mærkets samlekvalitet har aldrig været noget at skrive hjem om. Også alligevel – for ejerne er rasende.

Dårlig samlekvalitet og en møgbeskidt bil er næppe noget, nogen bilejer drømmer om. Og da slet ikke når bilen er ny.

Ikke desto mindre er det en virkelighed, mange Tesla-ejere må leve med. Faktisk fylder de sociale medier over med vredesudbrud fra skuffede Tesla-ejere. Ejeren af bilen i videoen, som du finder længere nede i denne artikel, er ikke alene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hans helt nye bil er både ridset, beskidt og samlet dårligt. Det samme klager mange andre Tesla-ejere over. Især på Twitter er der klager nok at tage af.

Det er særligt samlekvalitet der alvorlig talt hænger i bremsen for Tesla. Ejere har meldt om alt fra skæve paneler til døre og ’kølerhjelme’ der ikke kan lukkes ordentligt. Alt sammen på helt nye biler.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker raser over rygter: ”Det passer ikke”

Og her er de mange klager over haltende software ikke regnet med.  Alligevel er Teslas modeller populære som aldrig før. Forklaringen på det skal dog findes i en lang række prisnedsættelser på helt nye biler siden januar i år. Noget danskere også har fået glæde af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget kan dog tyde på, at Tesla nu vender på en tallerken. I hvert fald har mærket nu for anden gang på blot en uge sat prisen op igen.

@leasingplus

#teslatok #tesla #teslamodely #electriccar #teslauk #elon #uk #newcar #23plate #filthy #damaged

♬ original sound – LeasingPlus


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler