Annonce:

VIDEO: P-vagtede troede ingen kiggede – men groft trick blev filmet

Denne p-vagt var næppe klar over, at nogen filmede ham, da han benyttede sig af et groft trick for at skrive en p-afgift.

Når bilister møder p-vagter, går det sjældent godt. Især ikke hvis der ligger en hilsen i forruden. Andre gange går det galt, fordi den slags møder ofte er ord mod ord, hvor p-vagten trækker det længste strå. I hvert fald i første omgang.

Sådan gik det bare ikke for denne engelske p-vagten. Men det holdt ham bare ikke fra at gøre forsøget. Heldigvis havde bilisten Harvey Saunders en mistanke, om at han fik p-afgifter på et tvivlsomt grundlag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så Harvey Saunders satte sig for at dokumentere p-vagtens ‘arbejde’. Det skriver Metro.

I en video, som Harvey Saunders har fra et dashcam i sin bil, kan man se, hvordan hans bil står parkeret helt lovligt i byen Hull øst for Leeds. Altså lige indtil der kommer en p-vagt forbi.

LÆS OGSÅ: Skandale hos bilmærke: Ansatte kigger med i bilejers “nøgenvideo”

For at kunne give Harvey Saunders en p-afgift valgte p-vagten nemlig helt åbenlyst at flytte en kegle, sådan at bilen nu holder ulovlig parket. Selvom den ikke har flytte sig. P-vagten ‘kvitterer’ med en afgift på 70 engelske pund svarende til 595 danske kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Efterfølgende stødte Harvey Saunders ind i p-vagten. Og det udløste en mildest talt bestemt ordveksling.

– Jeg fortalte ham, at jeg havde optaget ham, mens han flyttede keglen, og at jeg optog ham nu. Så blev han meget vred, siger Harvey Saunders til Metro.

P-vagten forsvarede sig med, at keglen i forvejen stod forkert, og at han ‘bare’ flyttede den for at rette op på fejlen. Det forklaringen ville bilisten dog ikke finde sig.

Af samme grund klagede han både over p-vagtens opførsel og selve p-afgiften. Sidstnævnte blev siden revet midt over. Men om p-vagten stadig har et job, melder historien ikke noget om.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler