Reklame:

VIDEO: P-vagtede troede ingen kiggede – men groft trick blev filmet

Denne p-vagt var næppe klar over, at nogen filmede ham, da han benyttede sig af et groft trick for at skrive en p-afgift.

Når bilister møder p-vagter, går det sjældent godt. Især ikke hvis der ligger en hilsen i forruden. Andre gange går det galt, fordi den slags møder ofte er ord mod ord, hvor p-vagten trækker det længste strå. I hvert fald i første omgang.

Sådan gik det bare ikke for denne engelske p-vagten. Men det holdt ham bare ikke fra at gøre forsøget. Heldigvis havde bilisten Harvey Saunders en mistanke, om at han fik p-afgifter på et tvivlsomt grundlag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Så Harvey Saunders satte sig for at dokumentere p-vagtens ‘arbejde’. Det skriver Metro.

I en video, som Harvey Saunders har fra et dashcam i sin bil, kan man se, hvordan hans bil står parkeret helt lovligt i byen Hull øst for Leeds. Altså lige indtil der kommer en p-vagt forbi.

LÆS OGSÅ: Skandale hos bilmærke: Ansatte kigger med i bilejers “nøgenvideo”

For at kunne give Harvey Saunders en p-afgift valgte p-vagten nemlig helt åbenlyst at flytte en kegle, sådan at bilen nu holder ulovlig parket. Selvom den ikke har flytte sig. P-vagten ‘kvitterer’ med en afgift på 70 engelske pund svarende til 595 danske kr.

Reklameblok:
Efterfølgende stødte Harvey Saunders ind i p-vagten. Og det udløste en mildest talt bestemt ordveksling.

– Jeg fortalte ham, at jeg havde optaget ham, mens han flyttede keglen, og at jeg optog ham nu. Så blev han meget vred, siger Harvey Saunders til Metro.

P-vagten forsvarede sig med, at keglen i forvejen stod forkert, og at han ‘bare’ flyttede den for at rette op på fejlen. Det forklaringen ville bilisten dog ikke finde sig.Af samme grund klagede han både over p-vagtens opførsel og selve p-afgiften. Sidstnævnte blev siden revet midt over. Men om p-vagten stadig har et job, melder historien ikke noget om.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?