Annonce:

VIDEO: Mikes Toyota Supra med 900 hk lyder som en Formel 1-bil

Kan du huske, hvordan Formel 1-bilerne lød med V12-motor? Det kan vi! Og det kan Mike, der ejer denne Supra med firehjulstræk, også.

Det er længe siden, Formel 1-bilerne kørte rundt med V12-motor. Faktisk skal vi helt tilbage til 1995-sæsonen for at finde en Formel 1-racer med 12 cylindre. Men har man først hørt sådan et lydspor, er det svært at glemme igen.

Meget svært. Mike fra Speed Force Racing i Californien holder i hvert fald lyden i live. Og det endda uden at være Toyota utro. Motorrummet i hans Toyota Supra er nemlig stadig proppet med Toyota-dele selvom der er kommet dobbelt så mange cylindre til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Motoren kommer nemlig fra limousine-modellen Century. Tilsat almindelig benzin og 1,2 bars ladetryk er der næsten 1.000 hestekræfter at komme efter. 946 af slagsen for nu at være helt præcis. 

På E85 skulle der være endnu mere at hente. Men man skal altså være godt gal for at turde køre rundt med mere.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler