Annonce:

VIDEO: Bilforhandler smadrer kundes helt nye Ford

En bilforhandler i Sydafrika lykkedes med at smadre en helt ny Ford Ranger Raptor, før kunden overhovedet fik leveret bilen.

Om en sydafrikansk Ford-sælger fortsat har noget job, melder historien ikke noget om. Men det er i hvert fald lykkedes ham at smadre en helt ny Ford Ranger Raptor.

En bil som endda var både bestilt og betalt af en afventende kunde. Det skriver Car Magazine.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Før nøglerne kunne udleveres til bilens rette ejer, besluttede bilsælgeren og en række andre personer at tage en tur i bilen. Og det gik alt for stærkt. Muligvis også med promiller i blodet på bilsælgeren.

I hvert fald mister han på et tidspunkt kontrollen over den helt nye bil, der vælter om på siden. Ifølge billeder, som Car Magazine bringer, er de efterfølgende skader på bilen særdeles omfattende.

LÆS OGSÅ: Særlig politibil stopper 21-årig i “drønulovlig” bil

Hvis ellers den helt nye bil overhovedet står til at redde på nuværende tidspunkt. Hvordan Ford løser sagen med kunden, er uvist.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men bilens ejer blev angiveligt først klar over, at den nye bil var blevet smadret, da vedkommende ringede til forhandleren for at gøre opmærksom på, at bilen ville blive afhentet. Først der og ikke af sig selv valgte Ford-folkene at krybe til korset og fortælle om situationen.

Når der endda er videobeviser at komme efter, skal forhandleren ikke regne med, at forsikringselskabet er interesseret i at røre ved bilen. En erstatning kan i hvert fald have meget lange udsigter.

Og så må forhandleren altså selv til lommerne. En Ranger Raptor, som faktisk også er en del af den danske importørs modelprogram, er ikke en billig bil. Heller ikke i Sydafrika.

Her koster bilen, hvis 3-liters V6-motor leverer 292 hestekræfter og 600 Nm, 950.000 rand. I dansk valuta svarer det til 353.000 kroner.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler