Annonce:

Særlig politibil stopper 21-årig i “drønulovlig” bil

En 21-årig, som i forvejen er kendt af politiet, blev for nylig vinket ind til siden af en betjent i en videobil. Det blev til meget mere end tur i synshallen.

For nylig mødte en betjent fra betjent fra færdselsafdelingen hos Midt-og Vestsjællands Politi en bil i alt for høj fart på Darupvej i Roskilde.

I videobilen gav betjenten sig til at optage både billeder og lyd af den modkørende bils kørsel, som ifølge politiet var hasarderet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser politikredsen i et opslag på Facebook.

Bag viste der sig at sidde en 21-årig mand fra Vestsjælland, som betjenten kunne genkende fra en tidligere sag om lamerende kørsel igennem Holbæk. Straffen for den nye tur bør den 21-årige da også være godt bekendt med.

LÆS OGSÅ: Brænder inde med 46.000 eksemplarer af Danmark mest populære bil

“Ligesom sidst blev den 21-åriges bil indkaldt til syn, da udstødningsrøret viste sig at være drønulovlig, da katalysatoren var fjernet, så der var såkaldt ”rent rør” fra motor til bagpotte, og derfor larmede ubeskriveligt højt.”, lyder det fra politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu skal videoen fra politibilen, som vendte om efter den 21-årige, sendes til udmåling for at afgøre, hvor stærkt der blev kørt på Darupvej, der er en 50-zone.

Sigtelsen for at køre i en alt for lamerende bil og synsindkaldelsen står dog allerede ved magt, og her kan den 21-årige forvente at høre nærmere fra politiet.

Læs mere om politiets jagt på de danske bilister lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler