Video: 14 biler i vanvidssammenstød på Nürburgring


Et hjelmkamera optog det hele, da 14 biler kolliderede i vild ulykke på Nürburgring i Tyskland

Du får det hele i første-personsperspektiv. Med sit hjelmkamera har en mand nemlig optaget det, der endte som et mega sammenstød på Nürburgring.Omkring 30 sekunder inde i videoen tager det hele fart. Her bremser føreren med kameraet nemlig op, da han opdager en ulykke længere fremme. I sikkerhed bag autoværnet er han tilsyneladende den eneste bagvedkørende, som har spottet den stillestående trafik foran.

Selvom det, der ligner en rød BMW-sedan, når at bremse en smule op, går det nu for alvor galt, da en Audi TT øjeblikke efter pløjer direkte ind i Bimmeren

LÆS OGSÅ: SÅ DYRT ER DET AT KØRE GALT PÅ NURBURGRING 

Reklame-video:

Ulykken får fart på, da en rød Porsche 911 GT3 RS forsøger at undvige ud på græsset langs autoværnet. Men her står bilen, som manden med kameraet er steget ud af sekunder forinden, jo stille. Igen siger det bang.

Sådan fortsætter det. Alt sammen fanget på videoen, som kan ses herunder. Ifølge bridgetogantry.com var i alt fjorten biler involveret i ulykken, der sendte to personer på hospitalet.

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk