Video: 14 biler i vanvidssammenstød på Nürburgring

Et hjelmkamera optog det hele, da 14 biler kolliderede i vild ulykke på Nürburgring i Tyskland

Reklameblok:Du får det hele i første-personsperspektiv. Med sit hjelmkamera har en mand nemlig optaget det, der endte som et mega sammenstød på Nürburgring.

Omkring 30 sekunder inde i videoen tager det hele fart. Her bremser føreren med kameraet nemlig op, da han opdager en ulykke længere fremme. I sikkerhed bag autoværnet er han tilsyneladende den eneste bagvedkørende, som har spottet den stillestående trafik foran.

Selvom det, der ligner en rød BMW-sedan, når at bremse en smule op, går det nu for alvor galt, da en Audi TT øjeblikke efter pløjer direkte ind i Bimmeren

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

LÆS OGSÅ: SÅ DYRT ER DET AT KØRE GALT PÅ NURBURGRING 

Ulykken får fart på, da en rød Porsche 911 GT3 RS forsøger at undvige ud på græsset langs autoværnet. Men her står bilen, som manden med kameraet er steget ud af sekunder forinden, jo stille. Igen siger det bang.

Sådan fortsætter det. Alt sammen fanget på videoen, som kan ses herunder. Ifølge bridgetogantry.com var i alt fjorten biler involveret i ulykken, der sendte to personer på hospitalet.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk