Verdens hurtigste hyrevogn? En Lamborghini Huracan har fået engelsk taxa-licens

Snart kan du praje en Lamborghini i Licoln, England

Den suser ubesværet forbi 300 km/t – nu skal en Lamborghini Huracán køre som taxa i Lincoln, England

Når hovedet hænger i alkoholens tunge tåger efter en heftig bytur, stifter mange bekendtskab med et taxameter for at komme sikkert hjem. Ganske ofte fra bagsædet i en Mercedes E-Klasse.

Godt nok er der ikke noget bagsæde i en Lamborghini Huracán, men beboere i Lincoln kan fra august stikke tomlen ud og praje den 602 hestes, suge-V10’er fra Sant’Agata til særlige lejligheder, skriver The Sun.

Reklameblok:Det er firmaet Handsome Cab, der af byrådet i Lincoln har fået udstedt hyrevognslicens til den iltre italiener. Hvorfor spørg du så måske? Fordi de kan.

nintchdbpict000333822526

SKAL SAMLE STUDERENDE OP
– Vi tror, bilen vil kunne skille os ud fra mængden, siger virksomhedsejer John Bishop, 53, ifølge The Sun.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Bishop regner med at få flest bestillinger på bilen fra studerende, der skal til dimissionsfest, eller forretningsfolk. Inden Lambo’en kan komme på gaden med et taxameter, skal Handsome Cab dog lige have fastlagt en kilometerpris og have styr på forsikringen. Ingen af delene bliver formentlige til de rene foræringspriser.

Så håber vi bare, at firmaet finder en chauffør, der tør udnytte de mange hestekræfter og vil udnytte at 0-100 km/t er en disciplin overstået på blot 3,4 sekunder.

Topfarten på 321 kilometer timen er nok for stort et sats at nærme sig, hvis vedkommende har sit kørekort kært.

 

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk