Reklame:

Var uenige om parkeringsplads – her slog to halvgamle bilister løs på hinanden

Tirsdag kom to mænd op at slås om en parkeringsplads i Gørlev. Det kostede dem begge – der er i 50’erne – en sigtelse fra politiet.

De skulle nok bare være kørt videre hver for sig. I stedet udviklede et banalt mundhuggeri over retten til en parkeringsplads i Gørlev på Sjælland i et slagsmål mellem to mænd i 50’erne.

Politiet fik nys om slagsmålet kl. 15.26, og en patrulje satte kursen mod stedet. Men da ordensmagten nåede frem, var der faldet ro på igen. Det viste sig senere, at de to slagsbrødre kender hinanden fra lokalmiljøet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Denne biltype har ALDRIG været så lidt værd i Danmark

De var blevet uenige, da de begge ville parkere på i den samme på den samme plads, og det havde altså udviklet sig til slagsmål. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Kredsen kan i øvrige fortælle, at slagsmålet koster begge mænd en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Sådan noget straffes som regel med en bøde. Eller to i dette tilfælde.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?