Reklame:

Denne biltype har ALDRIG været så lidt værd i Danmark

Priserne har i en rum tid raslet nedad. Og intet tyder på, at det stopper lige foreløbig.

Værditab er aldrig sjovt. Altså for den enkelte bilejer. Omvendt har bilkøberne en fest i øjeblikket. Det er især brugte elbiler der styrtdykker i pris. Det viser tal fra BilBasen som mediet Finans refererer.

Noget andet er, at prisfaldet faktisk gør elbilerne herhjemme til nogle af de billigste på det europæiske marked overhovedet. Og det er danskerne ikke vant til. Marts satte da også rekord, når det kommer til salget af elbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Både når det kommer til nye og brugte. På den anden side skal hverken de danske eller øvrige europæiske bilkøbere regne med, at festen fortsætter. Og da slet ikke når det kommer til de fabriksnye biler. Allerede sidste år afviste Mercedes’ øverste tekniske chef, Markus Schaefer, at det kommer til at ske.

Forklaringen ligger ifølge Mercedes-chefen lige for. Det er simpelthen for dyrt at producere elbilerne. I hvert fald for dyrt i forhold forsøget på at gøre biltypen ‘billig’ for alvor.

LÆS OGSÅ: Jagter ikke kun bilister – Over 400 cyklister snuppet samme sted

Men at der er mulighed for at gøre en god handel i Danmark lige nu, er der ingen tvivl om. Det kræver bare, at man som forbruger har tillid til teknikken i en brugt elbil.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?