Annonce:

Vanvidsbilister kørte gaderæs i 50-zone – “Volvoer manglede alt – også nummerpladen foran”

Torsdag aften skete der lidt af hvert på Darupvej i Roskilde, hvor det bestemt ikke er første gang, at politiet har været forbi med fartmåleren.

Torsdag aften i denne uge blev to biler beslaglagt i ét hug, efter at Midt- og Vestsjællands Politi tog førerne for vanvidskørsel på Darupvej i Roskilde.

Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Til Ritzau fortæller Thomas Kristensen, som er pressetalsmand i Midt- og Vestsjællands Politi, at han ikke kan huske, at kollegerne i færdselsafdelingen har snuppet to biler på én gang.

– Det kommer der kortvarigt en noget ophidset stemning over, så vi blev nødt til at sende nogle ekstra vogne derned, indtil der faldt ro på situationen igen, siger han.

Ifølge politiet er der tale om to mænd på henholdsvis 22 og 23 år. De har allerede protesteret, over at ordensmagten har snuppet deres Volvoer.

Politiet har dog en måling af den bagerste af de to, der viser, at han kørte mindst 106 km/t, hvor han måtte køre 50. Den anden sigtede politiet for at have kørt mindst 110 km/t på samme strækning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hastigheden er dog langt fra de to unge mænds eneste problem.

På den ene af bilerne kunne politiet efterfølgende konstatere, at der var foretaget diverse indgreb i udstødningen, så den ‘larmede’ mere. Ligesom bilen foran var forsynet med ekstra fjernlyslygter med ulovlig farve. Desuden manglende bilen en nummerplade foran.

Nu skal politiet i gang med at undersøge begge biler.

– Så kan de to førere se frem til at blive præsenteret for den endelige sigtelse og den endelige bødestørrelse, når vi er færdige med at gennemgå bilerne, siger Thomas Kristensen til Ritzau.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler