Reklame:

Ung bilist dræbt under politijagt – smadrede ‘flyvende’ Nissan ind i hus

I sidste uge var det en flyvende Toyota Corolla – nu har endnu en japaner med fire hjul nærmest sig en husmur.

En 19-årige fører af en Nissan Altima, der bliver jagtet af politiet i byen Belchertown, Massachusetts, er blevet dræbt i et dramatisk ulykke.

Ulykken skete søndag aften amerikansk tid. Kort forinden havde den unge bilist, som politiet ikke har offentliggjort, gasset Nissanen op i et forsøg på at flygte fra et rutinestop, som politiet ville foretage.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en pressemeddelelse, som politiet har sendt ud efter ulykken, står der, at det gik galt, da den 19-årige kørte over for rødt lyst.

Her var han ikke forberedt på, at vejen efter lysreguleringen slog et venstresving. Formentlig på grund af for høj fart.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen deler endnu en glædelig nyhed

Nissan’en forlod herefter vejen, hvorefter den ramte et bed og blev sendt flere meter op i luften, ramte et stort træ og en lygtepæl.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Sammenstødet var så voldsomt, at motoren fløj ud af bilen og gik gennem en husmur i anden sals højde.

Politiet fortæller desuden, at den 19-årige også blev slynget ud af bilen. Han blev erklæret død, da politiet fandt ham. Lokalmediet Mass Live skriver, at politiet fandt både et falsk ID-kort og øldåser i Nissanen efter ulykken.

Nu skal en obduktion fastlægge, om den unge bilist var påvirket, da han mistede kontrollen over bilen og kom fatalt på afveje.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?