Annonce:

Ung bilist dræbt under politijagt – smadrede ‘flyvende’ Nissan ind i hus

I sidste uge var det en flyvende Toyota Corolla – nu har endnu en japaner med fire hjul nærmest sig en husmur.

Besøg vores annoncør:

En 19-årige fører af en Nissan Altima, der bliver jagtet af politiet i byen Belchertown, Massachusetts, er blevet dræbt i et dramatisk ulykke.

Ulykken skete søndag aften amerikansk tid. Kort forinden havde den unge bilist, som politiet ikke har offentliggjort, gasset Nissanen op i et forsøg på at flygte fra et rutinestop, som politiet ville foretage.

I en pressemeddelelse, som politiet har sendt ud efter ulykken, står der, at det gik galt, da den 19-årige kørte over for rødt lyst.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her var han ikke forberedt på, at vejen efter lysreguleringen slog et venstresving. Formentlig på grund af for høj fart.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen deler endnu en glædelig nyhed

Nissan’en forlod herefter vejen, hvorefter den ramte et bed og blev sendt flere meter op i luften, ramte et stort træ og en lygtepæl.

Sammenstødet var så voldsomt, at motoren fløj ud af bilen og gik gennem en husmur i anden sals højde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Politiet fortæller desuden, at den 19-årige også blev slynget ud af bilen. Han blev erklæret død, da politiet fandt ham. Lokalmediet Mass Live skriver, at politiet fandt både et falsk ID-kort og øldåser i Nissanen efter ulykken.

Nu skal en obduktion fastlægge, om den unge bilist var påvirket, da han mistede kontrollen over bilen og kom fatalt på afveje.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler