Reklame:

Ny undersøgelse: “Her bliver danske bilister stadigt mere utilfredse”

Der er ingen tvivl. I hvert fald ikke hvis man spørger de danske bilister. De bliver nemlig i stadigt stigende mere utilfredse, viser ny måling.

En ny Voxmeter-måling tegner et billede af danske bilister, der generelt vender tomlerne nedad.

I hvert fald når det kommer til tilfredsheden med hvor bilisterne bor. Helt konkret kommunerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Udover at spørge til hvilke planer de danske bilister har, når det kommer til køb af bil og finansieringen heraf, spørger Voxmeter også til, hvad bilisterne mener om deres bopælskommuner.

Helt nøjagtigt, hvor tilfredse bilisterne er med forholdene for netop bilister i de forskellige kommuner. Og det tegner ikke godt.

LÆS OGSÅ: Nyt forslag: “Det skal koste 16.590 kr. at parkere i København”

I den seneste måling, som blev foretaget tilbage i juni i år, siger bare 23,6 procent af bilisterne, at ‘det går godt’ for bilisters forhold i kommunerne. Tre måneder tidligere var det samme tal 24,4 procent.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motor-magasinet.

Det er især flere kommuners udmeldinger, om at man ikke bare vil tvinge bilister til at køre langsommere, men også lukke hele veje for biltrafik, der trækker tilfredsheden ned.

Et sted er det dog ikke sikkert, at varslede hastighedsnedsættelser til sølle 20 km/t biler til noget. Læs mere om hvordan politikerne nu vakler efter en aftale, som hele byrådet ellers var enig om, her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?