Annonce:

Tuner siger farvel til V8’eren i C63 AMG med 623 hestekræfter

Mercedes har skåret fire cylindre væk i den nye C63 AMG – men Manhart har ikke glemt den gamle med V8’er.

Den forrige Mercedes C63 AMG var mange ting. Bl.a. den sidste af sin slags nogensinde med V8’er. Den nuværende må nøjes med sølle fire cylindre. Og hvor trist det end lyder, har Manhart ikke glemt bilen.

Altså den gamle med V8’er. Kittet kalder den tyske tuner CR 600. Og det er faktisk mildt sagt. For i hænderne på Manhart kommer Mercedes’en retur med hele 623 hestekræfter og 880 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

113 hestekræfter og 180 newtonmeter mere end Mercedes lod AMG udstyre bilen med fra fabrikken i Affalterbach. Og så har Manhart faktisk lagt bånd på sig selv. For der findes også en CR700-udgave af W205’eren. Kan du gætte hvor mange hestekræfter, den har? Ja, præcis.

De 623 hestekræfter i den nye CR600 er dog ikke for sjov. Faktisk har Manhart været nødt til at forstærke gearkassen, for at bilen ikke flår sig selv i stykker, første gang ejeren finder launch control-indstillingen.

LÆS OGSÅ: Tesla fylder næsten alt i trist “Top 5”

Tuneren har endda holdt sig fra det ellers sædvanlige kendetegn med den gule/guld-agtige staffering fra kølerhjelm til bagklap. Til gengæld er der 20″ fælge med meget dyb konkav på listen over ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler