Annonce:

Tredje sæson bekræftet: Her er den nye ‘The Grand Tour’-trailer

Første trailer til sæson tre af ‘The Grand Tour’ afslører også premieredatoen

“We are back!”

James May fattede sig i dag kort men krystal klart, da han lagde traileren til den tredje sæson af ‘The Grand Tour’ på Facebook. Bilprogrammet, som May skabte samme med Richard Hammond og Jeremy Clarkson, da sidstnævnte fik sparket fra Top Gear af britiske BBC i 2015, har ellers ladet en premieredato vente på sig. Længere end normalt i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Når første afsnit af den nye sæson slippes løs på streamningtjenesten Amazon Prime den 18 januar 2019, vil der nemlig være gået hele 11 måneder siden sidste afsnit af sæson to.

Men ud fra den 1 minut og 50 sekunder lange trailer vi har set – og som du kan se herunder lige om lidt – ligner det en lovligt undskyldt ventetid. Den er nemlig brugt på optagelser af roadtrips i episk flotte omgivelser, Clarkson på cykel og udformningen af en vis legemsdel i noget sne.

Vi skal selvfølgelig også se de sprødeste biler fra vildeste vinkler. Det inkluderer den 800 hestes McLaren Senna, der tæskes rundt på testbanen ‘Ebola Drome’, drifting på en tilfrosset sø og en test af tidens heftigste muskelbiler, Dodge Challenger SRT Demon, Hennessey Camaro ‘Exorcist’ og Ford Mustang RTR.

Helt ærlig – det ligner ikke bare ét hitafsnit men den bedste ‘GT’-sæson, Clarkson og Co. endnu har skabt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler