Annonce:

Tre gaver til den ældre gentleman – eller dig selv

Som en ældre gentleman så er du, udover at være rar og nede på jorden, også modebevidst og går op i dig selv – også selvom du ikke er 25 mere. Du har dog stadig selvsikkerheden i dag, samtidig med at du ved hvad du vil. I denne artikel vil vi alligevel komme med tre bud på hvad du kan give dig selv eller en anden gentleman du kender.

Find bilen som du afspejler dig selv i

Som mand er du sikkert meget interesseret i biler. Om det er en Volvo, BMW, Tesla eller en anden bil er helt op til dig og dine behov. Hvis du er typen som kører meget i bil i forbindelse med rejser, arbejde samt til daglig brug så er det rart at have én som man sidder komfortabelt i, mens man er ude at køre. Der er dog rigtig rigtig mange biler du kan vælge i mellem, men lad os være ærlige – kun få passer til dig og dine behov. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rette bil med omhu.

Der findes rigtig mange muligheder for at få en ny bil. Du kan enten købe en kontant, lave en låneaftale hvor du afdrager på bilen samt benytte dig af en leasingaftale. En leasing aftale er f.eks. attraktiv for dig, som vil prøve at udskifte din bil ofte. Afgiftsmæssigt så er det også billigere for dig at få en leasingaftale – specielt hvis du flexleaser en lettere brugt bil. Eksempelvis er det billigt at lease en Volvo, og eftersom at de producerer mange forskellige biler, så er det nemt at finde en Volvo som har et lækkert design og signalerer ren luksus.

Hold dig ung med kvalitetshudpleje

Det kan godt være du bevarer det gode humør og charme når du bliver ældre, men til gengæld vil de grå hår begynde at nærme sig. Der er dog mange muligheder for at bevare det ungdommelige look ved at bruge kvalitetshudpleje produkter. I dag findes der rigtig mange hudplejeprodukter som er skræddersyet til mænd. Ansigtscremer, farve til skægget, diverse olier og meget mere til at gøre dig lidt yngre kan du få hos Made4men.

Du kan derfor nemt finde lækre stylingsprodukter, shampooer og andre produkter til hår, skæg og kroppen. Derfor er det faktisk besværligt at pleje kroppen med lækre hudplejeprodukter. Du bør derfor tage et kig i dag, for at se om der er noget du finder interessant og som kan bruges fremadrettet.

Tag på en golfferie med vennerne

Når du kommer op i alderen, så er det stadig en god idé at fortsætte med at dyrke en eller anden form for sport. Jo ældre du bliver, jo sværere bliver det at holde formen samt at dyrke intensivt sport. Derfor bør du fokusere på sport, som ikke kræver så meget.

Der findes mange forskellige sport som du kan dyrke, som ikke kræver det store fra dig. Eksempelvis kan du tage i træningscenteret og løbe på løbebånd eller løfte nogle vægte. Du kan også vælge at spille golf, hvilket er blevet en populær sport for den lidt ældre generation.

Hvis du kender flere som også har fået en interesse i golf, så kan I overveje at tage på en golfrejse sammen. Det er den perfekte mulighed for at få motioneret lidt samtidig med at du får hygget med dine venner. I har mulighed for at spille så meget I vil, samt vælge hvor I vil spille henne – der er nemlig rigtig mange muligheder udenfor Danmark.

Med disse tre forskellige gaveidéer så har du mulighed for at finde den perfekte gave til en gentleman eller dig selv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler