Annonce:

Toyota reparerede Pers 26 år gamle bil på fabriksgarantien

Per Wierød kører rundt i en 26 år gammel Toyota Hiace, så da importøren tilbagekaldte den under garantien, måtte han spørge, om det nu også var rigtigt.

Besøg vores annoncør:

Toyotas biler har et ry for aldrig at gå i stykker.

Det passer selvfølgelig ikke. Alle biler med bevægelige dele kan gå i stykker. Men Toyotas fabriksgaranti er alligevel noget særligt. I hvert fald i Per Wierøds tilfælde.

Det fortæller han til norske TV2.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I forbindelse med det lovpligtige, periodiske syn fik Per Wierød nemlig at vide, at Toyota havde tilbagekaldt den 26 år gamle Hiace. Der skulle skiftes en mellemaksel. Altså på garantien.

LÆS OGSÅ: Tesla-ejer afsløret af ekskonen – skal betale 700.000 kroner

Det hele selvom bilen er fra 1998 og har kørt 300.000 kilometer. Per Wierød måtte da også spørge synsmanden, om han nu helt seriøst også mente, at det kunne være rigtigt.

Men jo, tilbagekaldelsen er god nok. Per Wierød fortæller, at hans bil faktisk er en ombygget varebil. Men det spiller nu ingen rolle. En garantisag er en garantisag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Han supplerer i øvrigt med, at han ejer yderligere to Toyotaer. Og at det ikke er det første møde, han har med Toyotas garanti. Mærket skiftede også dieseltanken på hans Corolla Verso efter 270.000 kilometer. Der var risiko for, at tanken kunne lække, sagde japanerne.

Hiace har været og er et kæmpe hit i Norge. I de 36 år bilen har været til salg i landet, har den i 30 af årene været den mest solgte varebil overhovedet. Ifølge TV2 Norge er der af samme grund 110.000 eksemplarer i landet.

Herhjemme har Hiace også noget af en fanskare. Det vakte eksempelvis ganske meget opsigt, da Boosted kunne fortælle om en model fra 1991 med kun 490 kilometer på tælleren.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

I øvrigt leveret her i Danmark med den samme ejer siden indregisteringen første gang 30. december det år. Læs mere om bilen her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler