Annonce:

Toyota i chok – melder alt udsolgt på 30 minutter

En 2,8-liters turbodiesel-motor er tilsyneladende stadig noget, mange bilister hungrer efter. Toyota i Tyskland kan nu melde alt udsolgt af den første sending Land Cruiser.

Land Cruiser er i forvejen et hit. Og den helt nye udgave med 2,8-liters dieselmotor ser ikke ud til at rokke ved det faktum.

Nærmest tvært imod. I Tyskland, hvor importøren i første omgang fik mulighed for at sælge 1.000 eksemplarer af den nye femte generation J250, melder man alt udsolgt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og det bare 30 minutter efter at den tyske Toyota-importør åbnede for muligheden. Salget med vanlig tysk præcision i gang præcis kl. 08.00 torsdag 21. december.

Allerede klokken 08.30 var der ikke en eneste reservationsmulighed tilbage. Er der stadig interesserede tyskere, må de nu skrive sig på en venteliste. Desuden skal ingen tysker forvente at se noget til en ny Toyota Land Cruiser før tidligst engang i tredje kvartal næste år.

LÆS OGSÅ: 1. juli 2024 forsvinder særlig kørekort-regel i Danmark

Det oplyser den tyske importør på mærkets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Mind you, den nye Land Cruiser er ingen billig bil. Heller ikke i Tyskland, hvor bilisterne trods alt slipper for at bokse med tårnhøje registreringsafgifter.

De kommende, tyske Land Cruiser-ejere vil som minimum skulle betale 46.000 euro, svarende til 342.000 danske kroner, for deres biler.

Herhjemme har Toyota ikke en pris klar endnu. Den forventes først klar i løbet af 2024. Men den nuværende model koster over 1 million kroner med afgift.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler