Annonce:

TorsdagsRally.dk: Organiseret og lovlig fart over feltet

Billede: www.torsdagsrally.dk/
Billede: www.torsdagsrally.dk/

TorsdagsRally giver dig mulighed for at lege Ken Block i din helt almindelige Ford Fiesta

Du behøves ikke være Kevin Magnussen med superlicens til et F1-sæde for at oplevet suset, motorsport giver i hver en kropsfibre. Du skal faktisk bare bruge din egen bil, et kørekort og et arrangement i i TorsdagsRally.dk-kalenderen.

Torsdagsrally.dk er klubrally-kørsel underlagt DASU-regelment arrangeret af fem danske motorsportsklubber for at fremme kendskabet til rallysporten. Her er de erklærede mål at have det sjovt gennem genkendelige arrangementer rundt i Jylland og på Fyn. Der køres bl.a. i Kolding, Haderslev, Esbjerg og Odense.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Reglerne er simple. Du skal have kørekort og møde op med en indregisteret bil. Du skal også køre med hjelm, men har du ikke en, kan du låne af arrangørerne. Du må sågar tage din bedste ven med ud på en ‘rallyprøve’ som co-driver.

Få licens og kør til alle TorsdagsRallyer
I trafikken er du måske nok så habil en bilist, som har kørt uden skader i årevis – måske altid – men motorsport er alligevel noget helt, helt andet. Heldigvis får du kyndig vejledning ud i rallykørselens kunst af en mentor, når du møder op første gang.

Bagefter kan du melde dig ind i klubben. Det berettiger til en licens, så du kan dele tage ved alle arrangementer på løbskalderen  – hvis du vil have mere høj-hastighed og spænding ind under selen. Dit første torsdags rally er gratis, de efterfølgende løb koster blot 50 kr. pr. person. Altså meget sjov for rigtig små penge.

Og skulle du have behov for råd og vejledning efter din første gang ude på banerne, står mentorerne klar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG – SÅ BESØG www.torsdagsrally.dk HER

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler