Annonce:

Topdirektør forlader kriseramt bilmærke midt i sparerunde

Volkswagens øverste salgschef Imelda Labbé har forladt sin stilling. Selv siger hun, at det er af ‘personlige årsager’.

Volkswagen står midt i en krise. Både når det kommer til det tyske mærkes økonomi og salgstal. Og nu skal man ud og lede efter en ny salgsdirektør.

Imelda Labbé har nemlig forladt sin stilling. Og det midt i en større sparerunde, i takt med at salget af elbiler falder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet Handelsblatt.

Officielt forlader Imelda Labbé sin stilling og dermed Volkswagen af ‘personlige årsager’. Stillingen blev Labbé, der er én af relativt få kvindelige topchefer i tysk bilindustri, ellers hentet til fra en stilling hos Opel.

LÆS OGSÅ: Toyota beskyldes for at modarbejde elbiler

Hun har også været landedirektør for Skoda i Tyskland, før hun fik den stilling, der altså nu er ledig. Labbés afløser er endnu ikke udpeget. Men hun er ikke den eneste chef, der på det seneste har valgt at pakke sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Herhjemme har kinesiske Volvo Cars også måttet sige farvel til sin administrerende direktør. Sarka Heyna Fuchsova nåede at stå i spidsen for Volvo i Danmark i knap fire år.

I den periode havde hun det øverste ansvar, da mærket smed de rene diesel- og benzinbiler ud af det danske modelprogram med øjeblikkelig virkning. Læs mere om det her.

Tilbage i januar i år meddelte en anden kvindelig topchef, at hun er chokeret over sin fyring fra den danske Lamborghini-afdeling.

– Det kom som et chok.

– Jeg har været utroligt engageret og følt en stor glæde ved at arbejde med et ekstraordinært brand som Lamborghini, dets entusiastiske kunder og søde kollegaer i både Danmark, Sverige og ikke mindst på Automobili Lamborghini S.p.A. fabrikken, lød det fra Mia Skjoldstrand på det sociale medie LinkedIn.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler