Annonce:

Top Gear-vært indgår forlig – får gigantisk erstatning

BBC, hvis bilprogram Top Gear har ligget stille siden december sidste år, må nu udbetaling en gigantisk erstatning til værten Freddie Flintoff.

Top Gears skæbne som TV-program er fortsat usikker, efter at den ene af tre nuværende værter, Freddie Flintoff kom slemt til skade under optagelser til programmet i december sidste år.

BBC har siden benægtet forlydner, om at Top Gear skal lukkes. Men nu har stationen i hvert fald indgået et forlig med Flintoff.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Et forlig, der betyder, at den tidligere professionelle cricketspiller får en nærmest astronomisk erstatning som et plaster på såret.

Ifølge Sky News har BBC indvilliget i at betale Flintoff 9 millioner britiske pund, hvilket svarer til 77 millioner kr. efter ulykken. En BBC-talsmand har til mediet sagt at:

LÆS OGSÅ: Pers bil var ‘døden nær’ – Peugeot i Danmark nægter at hjælpe

– BBC Studios er nået frem til en aftale med Freddie, som vi mener vil støtte hans fortsatte genoptræning, tilbagevenden til arbejdet og fremtidige planer. Vi har givet Freddie en dybfølt undskyldning og vil fortsætte med at støtte ham i hans bedring.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang, en Top Gear-vært kommer til skade i forbindelse med optagelser til programmet. Selv kom Freddie Flintoff også i 2019 til skade, da han kørte galt på en såkaldt trike, en trehjulet motorcykel, med 124 km/t.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler