Tør de ikke? Tesla har forladt Nürburgring

Den amerikanske elbilsproducent fik ellers lynhurtigt opført en ladestander – men altså uden at sætte en officiel omgangstid

Tesla-chef Elon Musk vil ikke finde sig i, at Porsches nye elbil, Taycan, er den hurtigste af sin slags rundt på den berømte tyske racerbane, Nürburgring. I folkemunde også kendt som “Ringen”.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Så amerikanerne mødte op med både ladestander og en bil – en heftigt modificeret Model S – i forsøget på at kapre omgangsrekorden for elbiler. Men nu er Tesla forsvundet fra Nürburg-området igen – og det uden at sætte en officiel tid. I hvert fald uden at melde det offentligt ud.

LÆS OGSÅ: Sådan undgik apple-boss at køre med nummerplader

På Teslas twitterkonto får den ellers ikke for lidt med billeder fra Nürburgring og pral.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Vores data, at en Tesla Model S kan nå banen rundt i tiden 7 minutter og 20 sekunder, skriver Tesla.

Samme tweet bruger amerikanerne på følgende formulering

– Med nogle forbederinger er syv minutter og fem sekunder måske muligt, når Tesla Model S vender tilbage (til Nürburgring, red.) i næste måned.

Reklameblok:

Porsche Taycan satte fornylig rekorden for hurtigste firedørs elbil (ja, vi er ude i marginalerne her.. en rekord er vel en rekord). Tiden sagde 7:42 min. over målstregen.

Men faktisk er det en Volkswagen, der har rekorden som den hurtigste elbil rundt på “Ringen”. Den ære tilfalder prototype-bilen “ID R“, der blot er 6:05 min. om den samme tur på 20,8 kilometer.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk