Annonce:

Tilbagekalder alle elbiler igen – kan stadig bryde i brand

Jaguar har endnu ikke løst et problem, der får elbilen i-Pace til at bryde i brand. Nu skal samtlige biler fra en periode i 2018 tilbagekaldes.

Jaguar må igen udsende en tilbagekaldelse af elbilen i-Pace.

Det britiske mærke med den indiske ejer har endnu ikke fået bukt med et problem, der kan betyde, at der opstår brand i modellens batteripakke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Derfor skal samtlige biler, som Jaguar fik produceret på den østrigske Magna Steyr-fabrik mellem 6. juni og 31. oktober 2018, nu en tur på værkstedet.

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Dansk bilforhandler fyrer samtlige bilmærker

Disse biler er nemlig udstyret med en batteripakke fra sydkoreanske LG. Batteripakken har vist sig at være ramt af ‘flere tekniske problemer’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I en udtalelse oven på tilbagekaldelsen skriver Jaguar, at ‘der er en sikkerhedsrisiko forbundet med disse batteripakker, og at det strækker sig ud over, hvad man tidligere har troet.’

Ifølge Carscoops drejer det sig om, at LG-batterierne har en tendens til at kortslutte i de celler, som batterierne er bygget op af.

Af samme grund rådes i-Pace-ejere til ikke at lade bilerne mere end 75 procent op samt altid at parkere udenfor. I hvert fald indtil problemet er løst. Og det mener LG kun kan gøres med helt nye batterier i de ramte biler.

Det er langt fra første gang, i-Pace giver Jaguar alvorlig hovedpine. Tilbage i august fik bilmærket da også nok af problemer, retssager og brændende biler. Derfor pillede de modellen ud af programmet. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og Jaguar her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler