Annonce:

Tilbagekalder 7.000 biler – kan knække midt over igen

Nissans amerikanske sub brand Infiniti tilbagekalder nu 7.222 biler bygget mellem 2011 og 2019, fordi trækakslerne kan knække midt over.

Besøg vores annoncør:

Tilbagekaldelser hører til dagens orden. I hvert fald i bilindustrien. Nogle er større, andre er mindre – nogle er decideret farlige.

En af de sidstnævnte balancerer Infiniti på kanten af. I op mod 7.222 biler, der er bygget mellem 2011 og 2019, er mærket nemlig kommet frem til, at trækakslerne kan knække midt over.

Helt konkret drejer det sig om seks modeller, der skal have tjekket trækakslerne. Og finder Infiniti den fejl, man leder efter, bliver akslerne skiftet uden beregning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Ny tyveribølge går efter noget ingen elbil kan undvære

Infiniti siger, at problemet primært har ramt baghjulstrukne biler. De firehjulstrukne søskende går altså fri. I hvert fald i første omgang.

Almindeligvis plejer bilmærkerne at fortælle, hvordan de har fundet frem til fejlen eller i hvert fald fået besked om den. Men Infiniti har ikke sagt meget om det. Og på den amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheds hjemmeside er der heller ikke meget at spore.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er også meget småt med klager over problemet. Alt, Infiniti oplyser, er, at problemet skyldes ‘en ændring hos en leverandør’.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Infiniti tilbagekalder biler med defekte drivaksler. Præcis det samme skete i 2020. Også dengang var der tale om et problem, som udelukkende fandtes på de baghjulstrukne modeller.

Den nye tilbagekaldelse tyder på, at mærket har fundet ud af, at problemet er større end først antaget. På den anden side er antallet af biler stadig i småtingsafdelingen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Hos Ford har man netop tilbagekaldt 500.000 biler på én gang. Ifølge mærket skyldes det et farligt gearskift. To personer skal allerede være kommet til skade på grund af fejlen, mens det har betydet mindst en trafikulykke. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler