Annonce:

Tidligere Top Gear-vært måtte flyves på hospitalet: “Livet er vigtigere end det program”

Lige nu er Top Gears skæbne som TV-program inde i noget af et limbo. Selv BBC ved ikke, om det overlever. En af værterne har dog taget en beslutning.

TV-programmet Top Gear er lagt på is. Og sådan har det faktisk være siden december sidste år, hvor værten Freddie Flintoff kom slemt til skade under optagelserne til netop bilprogrammet.

Siden har der ikke været ret meget nyt fremme om Flintoffs tilstand. Men efter selve ulykken måtte den 45-årige brite flyves på hospitalet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og selvom Flintoff siden har holdt sig fra mediernes søgelys, står det alligevel klart, at ulykken har ramt ham hårdt. Sådan forlød det allerede tidligere på året fra kredsen omkring TV-værten.

Og nu har Angela Rippon, der den allerførste Top Gear-vært mellem 1977 og 1979, kastet endnu mere lys over Flintoffs syn på ulykken.

De to lavede optagelser til Top Gear, umiddelbart før ulykken skete. Og til Rippon gjorde Flintoff især én ting klart.

– Han har sagt, at hans liv er vigtigere end et fjernsynsprogram, siger Rippon til The Sun.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Var døden nær med 463 km/t
Ulykken tilbage i december sidste år var bestemt ikke Freddie Flintoffs første i Top Gear-regi. I 2019, da han var helt ny vært på programmet, kørte han galt på en såkaldt ‘trike’ – en trehjulet motorcykel – med op mod 200 km/t.

I det hele taget synes Top Gear at være et program forfulgt at vilde uheld. Blandt de mest berømte er en ulykke fra 2005, hvor den daværende vært Richard Hammond kørte galt i en dragster.

Ulykken, der skete med 463 km/t, var snublende tæt på at koste Hammond livet. Under store klapsalver vendt han dog tilbage til Top Gear i 2006.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler