Annonce:

Tidligere Top Gear-vært – “Jeg er løbet tør for penge”

Det tog ham otte år at brænde sig gennem formuen. Men nu er den også helt væk, indrømmer den tidligere Top Gear-vært.

Helt arbejdsløs er Patrick “Paddy” McGuinness ikke. Heller ikke selvom BBC i november meddelte, at TV-stationen lukker Top Gear, som han de seneste tre år har været vært på siden 2018.

Men pengetanken er tom. Det afslørede den nu tidligere Top Gear-vært selv i et interview for nylig. Derfor få må McGuinness, der før Top Gear-dagene bl.a. ernærede sig som komiker, ud på landeveje igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det bliver altså en lidt anden måde, McGuinness skal sidde bag rattet. Det fortalte han værterne i TV-programmet This Morning, da han blev spurgt til, hvordan den kommende comedy tour blev stablet på benene.

– Ehm, altså. Jeg er løbet tør for penge. Det tog mig otte år at bruge dem. Men nu har jeg sådan: “Jeg er nødt til at bygge den (formuen, red.) op igen.

LÆS OGSÅ: Flere danskere skrotter Tesla – sælger ud for 242 millioner kr.

– Underligt nok ligger det at skrive materiale til en tour beslag på meget af din tid. Men da vi havde en pause i Top Gear-optagelserne, slog jeg til. Tænkte “der er et mulighed her”.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Selvom Top Gear nu er forsvundet fra sendefladen, er det samme ikke tilfældet for McGuinness. Efter ulykken, der overgik hans medvært og lukkede programmet, har Patrick McGuinness givet den som vært i flere forskellige TV-programmer.

Men det har tilsyneladende ikke været nok til at holde formuen oven vande. Og Top Gear vender han nok aldrig tilbage til.

BBC-programmet er ikke det eneste som er lagt i graven. I sidste uge meddelte de tidligere Top Gear-værter Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond, at de er færdig med “The Grand Tour”.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Et bilprogram de 3 ellers grundlagde i 2016. Året efter Jeremy Clarkson var blevet fyret for at have begået vold mod en Top Gear-producerer. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler