Annonce:

Tidligere Formel 1-kører: “Kevin Magnussens Formel 1-karriere er ødelagt”

Den tidligere Formel 1-kører mener, at Kevin Magnussen nu får ‘sin egen medicin’ serveret i konkurrence med Nico Hulkenberg.

Tidligere i denne uge skrev Formel 1-journalisten Lawrence Barretto i en klumme for Formel 1’s officielle hjemmeside, at Haas ikke tør lave ændringer frem mod 2024. I hvert fald ikke bag rattet i deres racere.

At Kevin Magnussen med højst sandsynlig fortsætter hos Haas mindst en Formel 1-sæson endnu betyder dog ikke, at danskeren er helt fri for pres. Heller ikke internt. Især ikke internt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ankomsten af Nico Hulkenberg i Haas-lejeren har nemlig givet Magnussen noget at arbejde for. Og det mener end nogensinde før. I hvert fald hvis man spørger Marc Surer.

Den i dag 71-årige schweizer Marc Surer kørte selv med i Formel 1 fra 1979 til 1986, hvor hans bedste resultat i VM-stillingen blev en 13. plads i 1985.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

Til sammenligning er Magnussens hidtil bedste placering nummer 9 i den samlede stilling. Det var netop med Haas i 2018-sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Alligevel mener Marc Surer, at K-Mag er ‘en færdig mand’. Og det er såmænd kun fordi, han får igen af den ‘behandling’, han stak af fra Mick Schumacher med sidste år.

– Magnussen har ødelagt Mick Schumachers karriere i Formel 1, og nu ødelægger Hülkenberg Magnussens,” sagde den tidligere kører til Formel1.de.

– Han oplever det samme, der skete med Mick. Det er virkelig utroligt.

Surer mener, at det rollerne er vendt helt om i Haas-garagen. Og det fordi Nico Hulkenberg er ‘et naturtalent’.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Jeg forventede, at Magnussen ville optræde på Hülkenbergs niveau. Det gør han i løbet, men ikke i kvalifikationen. Det er tydeligt, at Hülkenberg simpelthen er et naturtalent

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler