Reklame:

Tidligere Formel 1-kører: “Kevin Magnussens Formel 1-karriere er ødelagt”

Den tidligere Formel 1-kører mener, at Kevin Magnussen nu får ‘sin egen medicin’ serveret i konkurrence med Nico Hulkenberg.

Tidligere i denne uge skrev Formel 1-journalisten Lawrence Barretto i en klumme for Formel 1’s officielle hjemmeside, at Haas ikke tør lave ændringer frem mod 2024. I hvert fald ikke bag rattet i deres racere.

At Kevin Magnussen med højst sandsynlig fortsætter hos Haas mindst en Formel 1-sæson endnu betyder dog ikke, at danskeren er helt fri for pres. Heller ikke internt. Især ikke internt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ankomsten af Nico Hulkenberg i Haas-lejeren har nemlig givet Magnussen noget at arbejde for. Og det mener end nogensinde før. I hvert fald hvis man spørger Marc Surer.

Den i dag 71-årige schweizer Marc Surer kørte selv med i Formel 1 fra 1979 til 1986, hvor hans bedste resultat i VM-stillingen blev en 13. plads i 1985.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

Til sammenligning er Magnussens hidtil bedste placering nummer 9 i den samlede stilling. Det var netop med Haas i 2018-sæsonen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Alligevel mener Marc Surer, at K-Mag er ‘en færdig mand’. Og det er såmænd kun fordi, han får igen af den ‘behandling’, han stak af fra Mick Schumacher med sidste år.

– Magnussen har ødelagt Mick Schumachers karriere i Formel 1, og nu ødelægger Hülkenberg Magnussens,” sagde den tidligere kører til Formel1.de.

– Han oplever det samme, der skete med Mick. Det er virkelig utroligt.

Reklameblok:


Surer mener, at det rollerne er vendt helt om i Haas-garagen. Og det fordi Nico Hulkenberg er ‘et naturtalent’.

– Jeg forventede, at Magnussen ville optræde på Hülkenbergs niveau. Det gør han i løbet, men ikke i kvalifikationen. Det er tydeligt, at Hülkenberg simpelthen er et naturtalent

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?