Annonce:

Tidligere Formel 1-ejer trukket i retten – beskyldes for at skjule VILDT mange penge

Den tidligere Formel 1-ejer afviser blankt, at han har skjult de mange milliarder. 

Den tidligere Formel 1-ejer Bernie Ecclestone ankom tidligere på uge til London. Her er han hovedpersonen i retssag om svimlende mange millioner af dollar. Faktisk hele 400. I dansk valuta svarer det til 2,7 mia. danske kroner.

Ecclestone, der i dag er 92 år, sad i mange år på rettighederne til Formel 1. I 2016 solgte den alderne erhvervsmand dog rettighederne til amerikanske Liberty Media.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hverken alderen eller at Ecclestone ikke længere trække i trådene holder dog de engelske skattemyndigheder fra ham. Myndighederne mener nemlig, at oplyst korrekt om en formue på 400 millioner dollars.

LÆS OGSÅ: Kevins sæde i fare? – Haas kigger efter ham her igen!

De i dansk valuta 2,7 mia. kr. mener myndighederne i stedet, at Bernie Ecclestone holdt skjult i Singapore via en fond. Retssagen er planlagt til den 16. november 2023 og der ligger endnu et møde forud for selve domsforhandlingen. Det forventes, at vil erklære sig ‘ikke skyldig’.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler