Reklame:

Kevins sæde i fare? – Haas kigger efter ham her igen!

Ingen af Haas-kørerne har kontrakt der er længere end til det sidste løb i 2023-sæsonen. Og nu taler teamchef Günther Steiner
igen om en helt tredje kører.

Daniel Ricciardo viste for første gang siden brudte med McLaren sidste sæson sit evige smil i Formel 1-paddocken i forbindelse med Australiens grand prix tidligere på måneden. Noget der i den grad satte skub i diskussionen, om hvad ‘the honey badger’ egentlig skal.

Selv har den 33-årige australier nemlig sagt, at han ikke er færdig med at køre Formel 1. Og han vil næppe nøjes med reservetjansen hos Red Bull. Selvom han efter sigende får 15 millioner dollar i rollen som tredjekører.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


At australieren stadig er i og omkring Formel 1, er der også blevet bemærket af det øvrige felt. Blandt andet hos Haas hvor teamchef Günther Steiner ikke er bleg for at tale om muligheden.

– Det er lidt for tidligt allerede at tale om en køre-udskiftning til næste år. Lad os se, hvordan det går med disse to kørere (Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg, red.). Og så kan det da være, jeg taler med Daniel senere, lyder det fra teamchefen ifølge GPfans.com.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – Det scorer Kevin Magnussen i løn hos Haas

Günther Steiner ville dog ikke love noget. Især ikke hvis både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg gør det godt, siger han. Men Haas har altså ikke smækket med nogle døre. Heller ikke selvom Daniel Ricciardo er en dyr herre.

Reklameblok:
Til sammenligning med reservekørens 15 mio. dollar i løn får Kevin Magnussen 5 mio. dollar om året for at sætte sig i Haas-raceren. Mens Hulkenberg må ‘nøjes’ med 2 mio.  dollar svarende til 13,5 mio. danske kr.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?